Heeft u te maken met betalingsachterstanden?

Als u als bedrijf te maken heeft met betalingsachterstanden kunt u het beste een specialist inschakelen. Ons adviesburo heeft breed opgeleide medewerkers in dienst die u op vele gebieden van dienst kunnen zijn. Wij gaan graag in gesprek met u om samen tot een passende oplossing te komen. Het is vervelend als u het overzicht van alle openstaande facturen kwijt bent. Wij zorgen ervoor dat u het overzicht weer heeft en een eventueel faillissement kunnen wij ook voorkomen.

Schuldhulpverlening

Onze medewerkers begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u te maken heeft met betalingsachterstanden. Wij doen er dan ook alles aan om alles weer op de rails te krijgen voor u. Als u te maken heeft met betalingsachterstanden hoeft u zich hier niet voor te schamen. Dit zijn problemen waar wij dagelijks mee werken en waar wij dus veel ervaring mee hebben. Schakel zo snel mogelijk professionele hulp in, want hoe sneller u hulp krijgt, hoe sneller het is opgelost.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u in Den Haag en in de omgeving van Den Haag graag van dienst.